Returpolitik

REKLAMATIONS -OG FORTRYDELSESRET

Når du har handler hos laerogleg.dk har du normalt 14 dages returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen hos os.

Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag eller lørdag forlænges fristen til den førstkommende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, gælder perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse herom. Meddelelsen skal helst gives ved mail, men du kan også ringe til os. I din meddelelse skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores returformular og sende med retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varen skal du blot returnere i samme stand som ved modtagelsen. Udfyld og medsend meget gerne denne returformular, det gør returneringen nemmere.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer. Hvis der er købt varer der skal samles, må disse ikke have været samlet og brugt, så varens værdi forringes, hvis varekøbet skal fortrydes.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 10 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returneringen er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når varen er modtaget retur, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Varer skal returneres til vores kontor:

laerogleg.dk

Sdr.Boulevard 282

5000 Odense C

Vi anbefaler, at returvarer returneres til os som pakke. Legoglær kan ikke gøres ansvarlig for varer sendt retur som brev.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du ikke have taget varen i brug, brudt plombering eller på anden måde beskadiget den, mens du have ansvaret for den.

REKLAMATIONSRET:

Du har to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles legoglær indenfor rimelig tid. Opdager du en fejl, da bedes du hurtigt rette henvendelse til legoglær. Varen kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning.

Hvis en vare skal returneres til laerogleg.dk i forbindelse med reklamation, opfordrer vi til, at laerogleg.dk kontaktes før returnering af varen. I tilfælde af at vi ønsker varen retur, fremsender vi en forudbetalt portolabel eller sørger for afhentning af varen. Returneres varen for egen regning, uden aftale med laerogleg.dk, refunderes returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Transportskader:

Skader som er opstået under transport, bedes straks anmeldes til transportøren og gerne laerogleg.dk. Er der synlige skader ved modtagelsen, er det en god idé enten at nægte modtagelsen eller få påført på følgebrevet, at der tages forbehold for modtagelse. Opdager du en transportskade efter levering, så skal du indenfor rimelig tid gøre laerogleg.dk opmærksom på dette, hvis det har forringet varens værdi.

Reklamation- og vareudlevering:

Ved fejl, mangler eller fx udeblevne leverancer, bedes der rettes henvendelse til:

laerogleg.dk

Sdr.Boulevard 282

5000 Odense C

Tlf.: 22 90 91 65

info@laerogleg.dk

Scroll to Top