Kreativ

Kreativ

Denne underkategori kreativ, som ligger under Indeleg består af: kreativ, dækkeservietter, citykort, farver, soyabønner, plakater, mal selv, sy, tin-i-box, kæmpeplakater, plakat, usa, danmark, atlas, mal selv, omy, crayon Rocks og mere følger.

OMY

Jeg har været så heldig at få fat på OMY´s fantastiske tegninger, alle til at farvelægge selv. En form for kæmpe maler bog, for såvel voksne som børn. Her er muligheden for at farvelægge for eksempel hele USA, Frankrig, England eller Danmark -eller måske et atlas over hele Verden. Alle plakater måler 1 x 1.80 cm., papiret er af en ordentlig kvalitet – og på hele plakaten er detaljerne i en meget fine detaljer.

Crayon Rocks, farver

Disse lækre crayon rocks farver er fremstillet af soyabønner, i USA. De er designet til at opnå et godt pincetgreb og tillige meget gode til at farvelægge store flader. De er i en meget meget fin kvalitet og et produkt vi er meget stolte af hos www.legoglær.dk

 

 

Sorter efter pris
 • Farver – 8 stk i stofpose

  Farvekridt, farver 8 stykker

  De lækreste farver, produceret af soyabønner i USA og i en meget god kvalitet. Alle farverne ligger i en stofpose. Formen på farverne er udviklet til at understøtte pincetgrebet og derved styrke de motoriske færdigheder. Farverne smitter ikke af – perfekt til skole og til farvelægning af opgaver.

  65,00 kr.
 • Kæmpe plakat 1×1.80 meter Danmark

  Kæmpe plakat over hele Danmark

  Kæmpe plakat Danmark på en plakat, 1 X 1.80 meter, med en masse lækre detaljer og kendetegn ved de forskellige byer i Danmark. Farvelæg hele landet, eller kun hvor du har været på besøg. Selve papiret er i meget kraftig kvalitet, således at man ikke “maler igennem”. Et produkt www.legoglær.dk er meget glade for – de varmeste anbefalinger herfra.

  175,00 kr.
 • Kludedukke – sy selv

  Med dette sæt, kan du samle og udklæde en dejlig kludedukke. Der er materialer til at lave to flotte kjoler og to par hjemmesyet sko.

  Indeholder en for syet dukke, filt, knapper, pailletter, snor, uld, lim, blyant, nål og en god brugsanvisning.

   

  60,00 kr.
 • Magic Balloon

  Lav din egne balloner. Put en klat Magic balloon pasta på enden af pustepinden, pust i pinden og skab din egen ballon fx. rund, lang, oval eller en anden facon.

  Bliv inspireret: Sådan laver du din egen ballon

  15,00 kr.
 • Mariehøne hus – byg selv

  Mariehøne hus
  Uddannelsesmæssige og sjovt for børn! Byg et hjem for bier eller mariehøns. Lavet af hurtigt voksende træer, der er dyrket.

  120,00 kr.
 • Prik til prik, vidunderlige bygningsværker

  Prik til prik, vidunderlige bygninger.

  Her har du muligheden for at få ro i sjælen, du starter bare ved nr. 1 og fortsætter til nr. 1000. Bogen er i meget lækker kvalitet og der er store udfordringer i, at finde det næste nummer

   

  150,00 kr.
 • Stencils – Pirater

  Mini stencil sæt specielt designet til at skabe små kunstværker fra pirat-verdenen – lave kort og dekorere æsker osv. Disse designs kan bruges til enhver lejlighed!

  29,00 kr.