Plakater

Plakater

Vanvittige lækre plakater, i kæmpe størrelse fra 1,00 x 1,80m. store. Lækre produkter fra OMY i meget lækker papirkvalitet. Plakaterne viser forskellige motiver, den nyeste er et kort over Danmark, der findes ligeledes kort over USA, Frankrig, London, et sjovt univers og der er flere på vej. Alle plakater indeholder forskellige symboler fra de forskellige lande og kendetegn der er unikke for det enkelte land. Så tillige med mange timers fordybelse er her også mulighed for at gå på opdagelse i de forskellige lande og opdage nye ting og seværdigheder ved landen. Et produkt vi er meget stolte af at sælge hos www.legoglær.dk

Viser alle 8 resultater

 • Det lille Alfabet plakat

  Lækker håndtrykt plakat i 2 farver – sort & rød. Kraftigt papir i ekstrem god kvalitet.

  375,00 kr.
 • Dyre Alfabet Plakat

  Super lækker håndtrykt dyre alfabet plakat, trykt i 3 farver – blå, rød & sort.

  Størrelsen er A3 og falmer ikke.

  438,00 kr.
 • Fødselsplakat

  Fødselsplakat

  Fødselsplakat, som er trykt i hånden med origianle træbogstaver. Trykt i guld på Somerset 300g syrefrit sort bomuldspapir.

  Fødselsplakaten bliver fremstillet og sat i hånden – du kan mærke bogstaverne, som bliver præget i det lækre bomuldspapir.

  750,00 kr.
 • kæmpe plakat 1 x 1.80 meter New York

  Kæmpe plakat New York

  Kæmpe plakat New York, er en fantastisk plakat fra OMY i Frankrig. Mal hele New York City på lækkert kvalitets papir, som måler 1.80 x 1 meter. Plakaten indeholder små tegninger med gode muligheder for at male selv de fineste detaljer og tillige få et overblik over New York City. Fremstillet på lækkert kvalitetspapir.

  150,00 kr.
 • Kæmpe Plakat over USA

  Kæmpe plakat USA

  Kæmpe plakat over USA, utrolig mange detaljer, lækker papir kvalitet, lær USA at kende. Her er mange mange timers fordybelse for såvel børn som voksne. Lidt som en gammeldags malerbog, bare i lidt større skala.

  150,00 kr.
 • Love plakat

  Love plakat

  Love plakat, smuk, unik og vanvittig lækker kærlighedsplakat. Trykt i hånden af grafisk bogtrykker Keith Bassford.

  Super flot plakat, trykt på lækkert kraftigt sort syrefrit bomuldspapir.

  Måler 40×28 cm.

  375,00 kr.