Bøger og tryk

Gæstebøger og tryk

Gæstebøger fra lækre italienske bøger med syrefrit papir. Trykt i hånden, med guld eller sølv  påtrykt. Gæstebøgerne bliver lavet individuelt til hver enkelt kunde og kan mod ekstra betaling laves med navne med videre påtrykt. Keith Bassford  har specialiseret sig i bogtryks kunst (letterpress, printing). Fra plakater, brevpapir, bryllups & fødselsdagsinvitationer, til såvel personlige og corporate Moleskones, læder og journaler og notesbøger.

Alle tryksager er lavet traditionelt på en ALBION støbejerns presse, fabrikeret af William Notting i London i år 1900. Der arbejdes med original blyskrift, træbogstaver og håndvalser. Alle tryks på kvalitets papirer. Hvis du er interesseret i et personligt produkt, send da gerne en mail på info@laerogleg.dk.

Et produkt vi hos www.legoglær.dk er meget stolte af, at kunne forhandle.

Viser 1–12 af 19 resultater

Se alle
 • 1000 prik til prik, dyr

  Et lille fif.

  Vi har haft succes med at “sprætte” ryggen op, og derved kan flere personer sidde sammen og finde numre. Der er 20 ark i prik til prik bogen.

  150,00 kr.
 • Bryllupskort

  Bryllupskort

  Bryllupskort, lækkert kort trykt i hånden, med prægede bogstaver og med guld farve. Lækkert papir fra Amalfi, kortet er 15 x 15 cm., (foldet) dobbeltkort.

   

  Lækkert kort trykt i guld farve.

  Kortet er 15x15cm. (foldet) dobbeltkort.

  45,00 kr.
 • Christmas kort

  Håndtrykt i sort farve på håndlavet syrefrit papir, 100 %.

  Kort & konvolut er pakket i cellofanpose.

   

  40,00 kr.
 • Confirm kort

  Lækkert håndtrykt kort, med sort farve.

  Kort & konvolut er pakket i cellofanpose.

  40,00 kr.
 • Dancing Pierrot

  Lækker notesbog med 185 blanke sider i syrefrit papir. Lækker kvalitet og med guldtryk af H.C.Andersens ‘dancing Pierrot’ papirklip & underskrift.

  200,00 kr.
 • Det lille Alfabet plakat

  Lækker håndtrykt plakat i 2 farver – sort & rød. Kraftigt papir i ekstrem god kvalitet.

  375,00 kr.
 • Dyre Alfabet Plakat

  Super lækker håndtrykt dyre alfabet plakat, trykt i 3 farver – blå, rød & sort.

  Størrelsen er A3 og falmer ikke.

  438,00 kr.
 • Fødselsplakat

  Fødselsplakat

  Fødselsplakat, som er trykt i hånden med origianle træbogstaver. Trykt i guld på Somerset 300g syrefrit sort bomuldspapir.

  Fødselsplakaten bliver fremstillet og sat i hånden – du kan mærke bogstaverne, som bliver præget i det lækre bomuldspapir.

  750,00 kr.
 • Gæstebog i håndlavet læder

  Gæstebog

  Med prægede bogstaver

  Gæstebog i læder/skind, meget lækker og høj kvalitet, 126 sider, på syrefrit papir fra Toscana, Italien. Trykt på en flot og ældre ALBION støbejerns presse, fabrikeret af William Notting i London i år 1900. Fås uden tekst eller med ordet “Gæstebog”, trykt i guld. Bogen bliver fremstillet, ved bestilling.

  Mulighed for at tilkøbe egen tekst på bogen – skriv, hvis dette har interesse.

  Mål: 30×21 cm.

  875,00 kr.
 • kæmpe plakat 1 x 1.80 meter New York

  Kæmpe plakat New York

  Kæmpe plakat New York, er en fantastisk plakat fra OMY i Frankrig. Mal hele New York City på lækkert kvalitets papir, som måler 1.80 x 1 meter. Plakaten indeholder små tegninger med gode muligheder for at male selv de fineste detaljer og tillige få et overblik over New York City. Fremstillet på lækkert kvalitetspapir.

  150,00 kr.
 • Kæmpe Plakat over USA

  Kæmpe plakat USA

  Kæmpe plakat over USA, utrolig mange detaljer, lækker papir kvalitet, lær USA at kende. Her er mange mange timers fordybelse for såvel børn som voksne. Lidt som en gammeldags malerbog, bare i lidt større skala.

  150,00 kr.